Home
Diensten
Contact
Interm Management Recruitment Executive coaching Systemen Tarieven

Interim management

Nederlandse Management Unie ondersteunt uw organisatie bij de invulling van interim en vaste posities op hoog niveau. U verkrijgt hierbij betrouwbare, heldere, professionele en persoonlijke service.

Uw voordeel is gebaseerd op:

Deskundigheid

Mensenkennis en vakinhoudelijke kennis is onze kracht. Hierdoor bent u verzekerd van een efficiënte en effectieve manier bij het invullen van uw interim en vaste posities.

Ervaring

Wij kennen u als klant en kennen de kandidaat in persoon. Door onze jarenlange ervaring bieden wij u kwalitatief en ervaren medewerkers die goed binnen uw organisatie passen en branche bekend zijn.

Kwaliteit

U profiteert direct van actuele kennis door de deskundigheid van onze professionals. Alle professionals beschikken over een afgeronde universitaire en/of HBO opleiding. Kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden.

Snelheid

Samen met u vinden wij een optimale oplossing in een zo kort mogelijk tijdsbestek!

De Nederlandse Management Unie staat voor een efficiënte en effectieve manier voor het invullen van interim en vaste posities, ter verbetering van uw organisatie.

Zoekt u een bestuurder of een coach? Een generalist of een specialist? Een veranderstrateeg of iemand die tijdelijk uw werk overneemt? Een crisismanager of iemand die op de winkel past? De Nederlandse Management Unie heeft voor uw specifieke situatie altijd de juiste:

 • bestuurder
 • directeur
 • financieel specialist
 • manager
 • projectmanager

De Nederlandse Management Unie interim management & professionals onderscheidt zich verder door:

 • Persoonlijke aanpak: U wordt zo snel mogelijk na het 1e contact gekoppeld aan een manager die is gespecialiseerd in uw branche en/of organisatie.
 • Snelle reactie: binnen vijf werkdagen beschikbaar hebben van  1e opzet – voorstel aanpakken probleem / wens.
 • No cure, no pay: kiest u uiteindelijk niet voor een samenwerking, dan betaalt u niets.
 • Gedragscode: Wij werken volgens en onderschrijven de IM-code en het Tuchtrecht.

Project management en risk management
Door de jaren heen hebben wij een aantal gereedschappen ontwikkeld om de risico's in de projectmarkt te beperken, of zelfs volledig te elimineren. Hierdoor leveren wij een grote bijdrage aan de continuïteit van onze opdrachtgevers. Wij detacheren projectmanagers binnen uw organisatie die projecten van het begin tot het einde begeleiden. Goed projectmanagement is het verschil tussen constateren achteraf en sturen met een vooruitziende blik op basis van gedegen kennis.
Op basis van jaren lange ervaring verlenen wij u support op de navolgende gebieden;

 • Toetsing van bestaande processen
 • Implementatie van verbeterde processen zonder verstoring van de bestaande situatie