Home
Diensten
Contact
Interm Management Recruitment Executive coaching Systemen Tarieven

Executive coaching

 

Executive coaching geven wij aan ondernemers, directeuren en bestuurders. Coaching staat los van onze management trainingen welke wel kunnen bijdragen indien er toch een talent minder is ontwikkeld. Wij geven doelgerichte  coaching op de vlakken van conflicthantering, delegeren – functioneel aansturen, onderhandelen en vasthouden aan gestelde doelen. Tevens houd coaching in dat wij ondersteunen en fungeren als klankbord de zogenaamde “sparring partner”.

Enkele punten welke aan bod kunnen komen;

  • Doelbewust omgaan met uw minder sterk ontwikkelde kanten
  • Management vaardigheden zoals onderhandelen, delegeren, conflicthantering en motivatie van ondergeschikten.
  • Verder ontwikkelen van uw sterke punten gericht op uw organisatie
  • Meedenken met, ontwikkelen van, en uitbouwen van strategische visie
  • Balans privé, werk en helikopterview

Aangezien wij coachen met en vanuit praktijk ervaring en niet vanuit een “boekje” is bovenstaande maar een greep uit hetgeen waarin wij ondersteunen,- coachen.

Onze coaches zijn alle (ex) ondernemers, bestuurders en of topmanagers welke kunnen bogen op vele jaren praktijkervaring en levenservaring. Alleen met gelijkgestemde kunt u werken aan een structurele verbetering. Het ondersteunen,-coachen is geen 1 dag sessie maar kan indien van toepassing jaren lang duren, waarbij de mogelijkheid bestaat dat u samen met uw coach naar buiten treed ter ondersteuning van uw minder sterke kanten.